FAQ-IT

Om een klaar en duidelijk beeld te geven van ons concept, beantwoordden we hieronder al enkele (nog niet) gestelde vragen.

Wat is Toesj?

Wij runnen een webshop waar studenten producten kunnen aanbieden die zij zelf gemaakt hebben. De shop is gericht op het bereiken van medestudenten in de scholengroep. Aangezien wij zelf nog student zijn, kunnen wij goed de verwachtingen van onze service inschatten.

Waarom is Toesj nodig?

Vaak blijven creatieve ontwerpen van studenten onterecht onbenut. Wij voorzien daarom een platform waar die studenten hun product laagdrempelig en zonder enige kost kunnen aanbieden op de markt.

Hoe kan ik mijn producten bij jullie dan aanbieden?

Goede vraag, het is allereerst belangrijk een kijkje te nemen op de pagina ‘producten aanbieden’. Daar valt terug te vinden aan welke eisen jouw product moet voldoen. Download vervolgens het bijgevoegde PDF-document. Dit document handelt over algemene vragen, alsook juridische zaken. We raden aan de voorwaarden grondig door te nemen!

Waarom zou ik producten bij jullie kopen?

Elk aangeboden product werd ontworpen door een student net als jij. Zij begrijpen dan ook als geen ander waar studenten naar op zoek zijn. Toesj zorgt er bovendien voor dat de kostprijs laag blijft en dat de producten makkelijk afgehaald kunnen worden.

Waarom zou ik mijn producten bij jullie aanbieden?

We streven naar laagdrempeligheid en proberen mogelijkheden te creëren om je product af te toetsen op de markt. Zo kunnen wij ook de opstap betekenen naar een verdere verspreiding van je ontwerp.

Wat als er vraag blijkt naar de producten?

Toesj helpt graag om je ontwerp verder te verspreiden op de markt. In overleg kan bijvoorbeeld bekeken worden welke winkel(keten)s eventueel geïnteresseerd zijn om je product aan te bieden.

Wat is het addertje onder het gras?

Er zijn bij Toesj geen addertjes onder het gras. We hechten veel waarde aan laagdrempeligheid en transparantie. Om die reden vallen alle voorwaarden steeds terug te vinden op de pagina ‘producten aanbieden’. Mocht je alsnog ontevreden zijn met onze service, dan bekijken we graag hoe we verder kunnen helpen.

Waarom de naam ‘Toesj’?

Aangezien we zelf nog student zijn, houden we het graag luchtig. Gelijksoortige bedrijven komen vaak aankloppen met geforceerde humor en meme-reclame, wat vaak afschrikt. Om dit te voorkomen wil Toesj kort bij te student staan.

Onder studenten betekent Toesj ‘beet hebben’ of ‘geluk hebben’. Meestal in zin van iemand beet hebben voor… -you know-. Wij hebben het hier over een ander gat, het gat in de markt. Slaat jouw idee aan en heb je Toesj bij de studentenpopulatie? Dan kan dit de stap betekenen om de markt te veroveren.